Брошурка Alfa Romeo 33.Ако някой има нещо друго нека го качи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Брошура Alfa Romeo 33
Collapse
X
-
Снимката която е а аватора ми е за работен плод по принцип и е с голяма резолуция и страхотно качество.Като се прибера ще я кача.аз сам с нея на десктопа и стои брутално!!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
-
колеги качете някоя 33ка/първа серия/ че и аз да се порадвам малко......и да ме просветите малко едно въпросче Каква е разликата когато една алфа е quadrifoglio oro и Quadrifoglio Verde простете ми за невежествотоLast edited by valentino; d.m.y г., 21:03.alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84
Comment
-
Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщениеколеги качете някоя 33ка/първа серия/ че и аз да се порадвам малко......и да ме просветите малко едно въпросче Каква е разликата когато една алфа е quadrifoglio oro и Quadrifoglio Verde простете ми за невежеството
Comment
-
Моята имаше такива,но се включваха самостоятелно и ги изхвърлих.Все пак за дърт пръдльо с хемороиди не са здравословни.Истината е,че си сложих седалки от 145 и сега нямам подгряване,но си е нещо много хубаво за зимата.Загрява Д-то и създава комфортНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеНякой виждал ли е някога 33 с отпление на седалките , има го в книжката ,но не съм чувал дасега
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение12 целиндровия боксер кърти....
Обачеееее я виж тук:
Comment
Comment